• Marianne Bækbøl

Du skal have glæde af mine erfaringer


Her får du ingen nemme løsninger. Til gengæld kan du læse velovervejede blogindlæg om at arbejde og leve livet.Hver dag får jeg ny inspiration og idéer til, hvordan vi opnår et gladere og endnu mere tilfredsstillende (arbejds-)liv.


Til tider opstår der nærmest overtryk i mit hoved, og jeg bliver ramt af lyst til at nå ud til andre og flere med mine råd og løsningsforslag. Derfor har jeg startet Jobbloggen.dk.


På Jobbloggen finder du forskellige guider og værktøjer, der, hvis du følger dem, kan styrke dig helt generelt i dit hverdagsliv, afklare din ambivalens og styrke dit overblik, få dit mentale velvære til at stige, hjælpe dig til at løse konflikter eller til at afklare og opnå dine ønsker.


Det flyver rundt på nettet med nemme løsninger og guides, der skal være så korte og hurtige at sluge som muligt. Sådan er det ikke, når du læser mine indlæg. Jeg tror ikke på ’quick fixes’ og smarte ’oneliners’ som svar på komplicerede problematikker.


God fornøjelse - jeg håber, at mine overvejelser hjælper dig til større glæde i din hverdag.


41 visninger

© 2020 – Marianne Bækbøl Rådgivning

Trivsel - Karriere - Stress

  • LinkedIn Social Icon